Nieuws

Nieuws


Pups geboren


Op 25 juni zijn de pups van Femke en Jesco geboren. Zo bijzonder als het met de dekking al was, Jesco was toevallig net op dat moment in Nederland op vakantie, zo bijzonder is ook de bevalling verlopen. Ze hebben samen een enorm nest op de wereld gezet. Pas bij de 12e pup was het echt genoeg geweest. Er zijn 5 reutjes geboren, waarvan 1 blond en 4 zwartblond. En 7 teefjes, waarvan ook 1 blond en de rest zwartblond. Verder verloop van de komende 8 weken en foto's worden bijgehouden in het F-nest dagboekPups verwacht, en nog beschikbaar!


Rond 25 juni gaan er pupjes komen!! Vooral de laatste paar weken begon Femke flink te groeien. Het is nu even afzien voor haar met het warme weer. Hoeveel het er gaan worden.... een grote verassing ... Alles staat klaar voor de bevalling. Voor ieder pupje gaan wij een passend huis zoeken.


Dekking gelukt!


Zaterdag 23 april en zondag 24 april is er een succesvolle dekking geweest tussen Femke en Jesco. Ze vonden elkaar direct leuk en alles is heel voorspoedig verlopen. Wij hopen eind juni pupjes te mogen verwelkomen van dit prachtige stel. Dit nestje pups is via de Hovawartclub Nederland en de HC uit Duitsland gefokt.


Verwachte dekking april 2022:Femke is loops geworden en zal binnenkort weer gedekt worden,  we hopen met haar een 2e nestje te mogen krijgen.

Dit keer hebben we weer een lieve, leuke en stoere Duitse zwart blonde reu voor haar gevonden, die aan alle gezondheidscriteria voldoet en bovendien een mooi stabiel karakter heeft.


Zijn naam is Jesco vom Wideneck